Boles AeroBoles AeroBoles Aero

Boles Aero

Boles Aero trailers worden over het hoofd gezien door een aantal van verzamelaars van vandaag, maar ze behoren tot de best gebouwde en meest prachtig afgewerkt trailers ooit geproduceerd … hoofdzakelijk te wijten aan de continuïteit en de niet aflatende inzet voor kwaliteit van de eigenaren.

De heer en mevrouw Don Boles begon de productie van trailers in 1946 in hun garage in Burbank, Californië. Vanaf het begin waren ze toegewijd aan het produceren van hoogwaardige aluminium body trailers met behulp van de beste materialen en uitstekende vakmanschap. In de loop van 34 jaar van de bestaansgeschiedenis van het bedrijf, zijn dan ook meer dan 18.000 aanhangers van verschillende types en configuraties gebouwd. Terwijl we het meest bekend zijn met de trailers gebouwd voor de particuliere markt, zijn ook vele Boles trailers op maat gebouwd voor het Amerikaanse leger om materialen en speciale apparatuur te vervoeren.

Boles trailers zijn nog altijd hoog aangeschreven om hun robuuste vliegtuigen stijl geklonken constructie, kwaliteit en schoonheid.

Reactie verzenden