We Rent The American Way

Airstream Lounge On Wheels

We Rent The American Way

1973 Airstream Overlander

American Way Rentals

2018 all you need is love caravan

American Way Rentals

Funtear Reet Petite

American Way Rentals

Airstream Hospitality Lounge

American Way

Airstream Lounge Interieur

American Way Rentals

Airstream Safari Foodtruck

American Way Rentals

1953 Airstream Flying Cloud

American Way Rentals

2007 All You Need Is Love Caravan

American Way Rentals

Airstream Sovereign “31 met verkoopklep

American Way Rentals

Funtear Mobiele Bier Brouwerij

American Way

Funtear Retro XXL

Bel ons
+31 88 1161230

rental@americanway.nl

American Way Rentals is gespecialiseerd in het verhuren van typisch Amerikaanse zaken voor promotie- en decoratie doeleinden. We zijn in 2003 begonnen met het verhuren van een Amerikaanse Airstream Caravan en dat heeft zich in de loop der jaren uitgebreid met caravans van andere makelij, motorhomes, klassieke wagens, foodtrailers, catering carts en teardrops. De verhuur is met name voor beurzen, events, filmdecors, TV producties en roadshows. American Way Rentals verhuurt doorgaans een compleet traject inclusief plaatsingen, begeleiding en tourplanning. De kleinere voertuigen zijn ook geschikt om zelf te kunnen rijden (< 4 meter).

We beschikken over een eigen werkplaats waar we inrichtingen en projecten op maat maken. We hebben diverse modulaire inrichtingen beschikbaar waarmee we uw Airstream naar wens kunnen inrichten. Dat is met name geschikt voor project verhuringen. We hebben zelfs een aantal Airstreams beschikbaar die helemaal voor u kunnen worden omgebouwd.

Naast Airstreams, Funtears, Silverstreaks en Boles Aero verhuren we ook een The Buzz Hipster trailer (polyester VW spijlenbus replica), een Oklahoma Smoker, Roast Chief BBQ’s en diverse teardrops geschikt voor BBQ, Koffie en andere catering doeleinden.

De meest bekende caravan die we verhuren is de All You Need Is Love caravan in Nederland. Al meer dan 11 jaar te zien op TV, diverse speelfilms, concerten en festivals. Maar ook de units voor Manneken Pis n Belgiƫ en Taco Show in Noorwegen komen van American Way Rentals.

 

Stuur ons snel een bericht

10 + 14 =